Reparatii radiatoare aluminiu

RADIATOARE BRASOV - REPARATII RADIATOARE BRASOV - EXECUTII RADIATOARE BRASOV

Copyright © All rights reserved. S.C.  Conrad Termic  S.R.L. 2016

Radiator buldoexcavator Brasov

Pentru informatii suplimentare

contactati-ne la sediul nostru:SC CONRAD TERMIC SRL

Jud. Brasov, Mun Brasov

Sos.Cristianului nr.6

Tel:     +40.374.068.581     

Mobil: +40.740.200.525

radiator@conradtermic.ro    

conradtermic@yahoo.com

www.conradtermic.ro

In cazul in care distanta fata de Brasov, constituie o problema pentru Dvs. va informam ca firma noastra primeste si livreaza comenzile oriunde in tara si prin curier rapid.

                    Termeni si conditii

Toate informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate in exclusivitate de  

SC Conrad Termic SRL.
Folosirea oricarui text, imagine, material sau fisier din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al Conrad Termic este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor.


CONTACTEAZA-NE, VREM SA TE AJUTAM!


Suntem aici, incantati sa te ajutam. Muncim de 10 ani la Conrad Termic si nimic nu e mai important decat interesul tau, adica TU, clientul nostru, sa fi multumit de calitatea ridicata a produselor noastre.

RADIATOARE BRASOV - REPARATII RADIATOARE BRASOV - EXECUTII RADIATOARE BRASOV - REPARATII RADIATOARE UTILAJE INDUSTRIALE SI AGRICOLE

Societatea nostra se ocupa si cu reparatii radiatoare din aluminiu, care sunt folosite la sistemele de racire/incalzire ale motoarelor termice industriale sau auto si care pot fi fixe sau mobile. Materialele folosite in procesul de reparatie radiatoare sunt identice cu cele folosite in productia de serie, deci sunt de calitate superioara, iar garantia acordata este de 12 luni. Reparam radiatoare din aluminiu, numai prin schimbare de masa radianta, care se poate efectua doar la un radiator fabricat integral din aluminiu, pe varianta placi si bare sau pe varianta cu tuburi plate. Timpul de executie este cuprins intre 1 si 10 zile lucratoare, in functie de dificultatea operatiei si variantei alese .

Operatia de inlocuire totala a masei radiante (fagurelui), este cea mai ieftina si rapida metoda de repatatie a unui radiator din aluminiu. Pentru un buldoexcavator, al carui radiator combinat de racire motor si racire ulei, costa cateva mii de euro la distribuitor, noi va inlocuim toata masa radianta la o treime din pretul producatorului.

Stim ca stationarea utilajului,  constituie o problema majora pentru utilizator si din acest motiv venim in intampinarea clientului pentru a face operatia de inlocuire de fagure la radiatorul din aluminiu, in cel mai scurt timp posibil.

La acest radiator de racire combinat, pentru un buldoexcavator, s-a inlocuit in totalitate masa radianta (fagurele), chiar daca radiatorul este prevazut cu doua circuite:unul de racire motor si altul de racire ulei. Aceasta operatie s-a efectuat in 3 zile de la emiterea comenzii de catre client, iar stationarea utilajului a fost mult redusa.


INLOCUIRE FAGURE / MASA RADIANTA

EXECUTIE INTEGRALA RADIATOR ULEI HIDRAULIC

Reparatii radiator Caterpillar

In poza alaturata este un radiator combinat cu doua circuite: apa si ulei, pentru un utilaj agricol. Procesul de inlocuire totala a masei radiante a durat 2 zile lucratoare, de la sosirea radiatorului la firma noastra. Dupa asamblarea si respectiv brazarea masei radiante, s-au sudat subansamblele radiatorului: bazinele, care au fost degresate si decapate, impreuna cu laterale, pe masa radianta nou executata.

La un radiator de racire ulei pentru au compresor cu surub, s-a inlocuit masa radianta in totalitate, la un pret mult mai mic decat pretul radiatorului original.


Bazin superior pregatit pentru sudura

- Reparatii radiatoare din aluminiu

- Reparatii radiatoare ulei hidraulic

- Reparatii radiatoare racire apa / antigel

- Reparatii intercooler turbosuflanta

- Reparatii radiator aftercooler

- Reparatii radiator aer conditionat

- Reparatii radiatoare incalzire interior

- Reparatii radiatoare racire aer cu aer

- Reparatii condensator clima A/C

- Reparatii termoflot retarder ulei


REPARATIILE PE CARE LE EXECUTAM :

In principal firma noastra se ocupa cu reparatia radiatoarelor confectionate integral din aluminiu si care sunt destinate racirii sau incalzirii apei, uleiului hidraulic sau diferiti alti agenti de racire cum ar fi antigelul sau freonul. Ne adresam unei game mari de aplicatii care sunt folosite pe autovehicule si utilaje fixe sau mobile utilizate in industrie. Si aici putem enumera radiatoare pentru: compresoare industriale, camioane, tractoare, combine, excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, autogredere, compresoare, locomotive, macarale, stivuitoare, motociclete, ATV-uri, autoutilitare, autocare, autobuze, microbuze, grupuri stationare, electrogeneratoare.

Oferta de pret

Oferta de pret

REPARATII RADIATOARE BRASOV - CONRAD TERMIC

REPARATII CAPITALEREPARATII RADIATOAREINLOCUIRE FAGURE

Oferta de pret

Reparatii radiatoare Brasov

Inlocuire fagure radiator utilaj Debitare profile aluminiu Bazine / Capace productie de serie Sudura radiator aluminiu Conrad Termic Montare radiator Radiator complet pentru export Radiator gata pentru proba de presiune Raparatii radiator ulei macara Brasov