Reparatii radiatoare aluminiu

RADIATOARE BRASOV - REPARATII RADIATOARE BRASOV - EXECUTII RADIATOARE BRASOV

Copyright © All rights reserved. S.C.  Conrad Termic  S.R.L. 2016

Radiator buldoexcavator Brasov

Pentru informatii suplimentare

contactati-ne la sediul nostru:SC CONRAD TERMIC SRL

Jud. Brasov, Mun Brasov

Sos.Cristianului nr.6

Tel:     +40.374.068.581     

Mobil: +40.740.200.525

radiator@conradtermic.ro    

conradtermic@yahoo.com

www.conradtermic.ro

In cazul in care distanta fata de Brasov, constituie o problema pentru Dvs. va informam ca firma noastra primeste si livreaza comenzile oriunde in tara si prin curier rapid.

                    Termeni si conditii

Toate informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate in exclusivitate de  

SC Conrad Termic SRL.
Folosirea oricarui text, imagine, material sau fisier din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al Conrad Termic este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor.


CONTACTEAZA-NE, VREM SA TE AJUTAM!


Suntem aici, incantati sa te ajutam. Muncim de 10 ani la Conrad Termic si nimic nu e mai important decat interesul tau, adica TU, clientul nostru, sa fi multumit de calitatea ridicata a produselor noastre.

RADIATOARE BRASOV - REPARATII RADIATOARE BRASOV - EXECUTII RADIATOARE BRASOV - REPARATII RADIATOARE UTILAJE INDUSTRIALE SI AGRICOLE

RADIATOARE BRAZATE DIN ALUMINIU

Varianta de constructie in placi si bare se preteaza pentru toate tipurile de schimbatoare termice : racire apa, ulei, racire aer, condensatoare clima, intercooler - aftercooler, presiunea suportata fiind de maxim 40 de bari. Se pot construi in orice dimensiuni combinand chiar mai multe variante de schimbatoare termice. Este varianta cea mai robusta, cu un comportament termic si mecanic excelent, depasind cu mult toate celelalte tipuri de materiale. Termen de executie 1-10 zile lucratoare.

Caracteristicile fizice deosebite ale turbinatorilor de aer si ulei impreuna cu procesul de brazare in vid, dau produselor noastre un randament termic foarte ridicat si o rezistenta mare la presiune. De asemenea, este important de stiut ca un radiator din aluminiu produs de CONRAD TERMIC este identic din punct de vedere structural, fiabilitate sau schimb termic cu cele de origine, deoarece folosim in procesul de productie aceleasi materiale si tehnologie. Dealtfel produsele noastre executate in serie sunt produse de origine pentru unii din producatorii de utilaje agricole.


Motivul pentru care un client ar alege achizitionarea unui radiator confectionat de firma noastra, in locul unui radiator original, cumparat de la producatorul utilajului, este pretul si timpul de livrare. Termenul de executie este cuprins intre : o zi si 7 zile lucratoare, in functie de volumul comenzilor aflate in lucru si complexitatea radiatorului.

CUPTOR BRAZARE RADIATOARE DIN ALUMINIU

Tehnologia brazarii aluminiului este cea mai noua si moderna metoda de realizare a schimbatoarelor de caldura. Cuptoarele sunt total automatizate si optimizate pentru a garanta o calitate excelenta a procesului tehnologic. Cuptoarele se pot adapta unei productii in serie sau, in regim de unicat in functie de cerinte. Datorita filtrelor cu care sunt dotate cuptoarele, impactul asupra mediului este minim.

TABEL EXEMPLIFICATIV DE EFICIENTA TERMICA RADIATOARE ALUMINIU

Procesul de fabricatie al radiatoarelor din aluminiu este relativ simplu: acesta debuteaza cu asamblarea masei radiante in dispozitivele de impachetat. Dupa confectionarea subansamblelor radiatorului - bazine, racorduri, sisteme de prindere - se trece la brazarea masei radiante. Montajul final al radiatorului se executa prin sudura. Pe tot parcursul procesului de fabricatie, se executa un control permanent al pieselor componente precum si al montajului.


Dupa asamblarea totala a radiatorului, acesta este supus unui proces amanuntit de verificare al calitatii. Verificarea  consta in proba de presiune la care este supus radiatorul, in functie de utilizarea ulterioara a acestuia. Deci, fiecare radiator este verificat atat la etanseitate si rezistenta la presiune, cat si la aspectul final. La cerere, radiatoarele poate fi vopsite negru mat, negru lucios sau gri. Datorita materiei prime de cea mai buna calitate si a procesului de fabricatie, SC CONRAD TERMIC S.R.L acorda o garantie de 2 ani pentru toate produsele de serie, cu respectarea conditiilor de exploatare.


Radiatoarele din aluminiu se executa in doua variante constructive: placi si bare sau tuburi sudate. Datorita flexibilitatii tehnologiei, schimbatoarele de caldura din aluminiu se pot realiza in aproape orice marime, pot rezista la presiuni de pana la 40 de bari si temperaturi de 180 de grade. Pentru confectionarea in regim de unicat sau serie avem nevoie de modelul clientului sau un desen cu cotele necesare.

Producator de radiatoare Brasov

CONRAD TERMIC

  • RADIATOR TRACTOR
  • RADIATOR COMBINA
  • RADIATOR COMPRESOR
  • RADIATOR UTILAJ
  • RADIATOR MACARA
  • RADIATOR STIVUITOR
  • RADIATOR EXCAVATOR
  • RADIATOR BULDOZER

        SECTIUNE MASA RADIANTA- VARIANTA PLACI SI BARE

- Reparatii radiatoare motociclete. Reparatii radiatoare ATV. Reparatii radiatoare sanii cu   motor, Reparatii radiatoare Off-road. Reparatii radiatoare Brasov. Reparatii radiatoare   pentru tractoare si combine agricole.

- Radiator pentru utilaj agricol, combina, tractor, semanatoare, incarcator frontal, excavator, buldoexcavator.

- Radiator pentru utilaj industrial,  compresor cu surub, macara, stivuitor, generator de curent.

- Radiator pentru utilaj folosit in constructii: excavator. buldozer, macara, tractor, cap tractor, autoutilitara.

- Radiator off road pentru SUV, ATV, motocicleta, scuter, sanie cu motor, barca.

- Reparatii radiatoare Brasov. Reparatii radiatoare, termofloturi si retardere prin inlocuire de fagure   sau executie integrala. Reparatii radiatoare racire motor. Reparatii radiatoare racire ulei. Reparatii radiatoare compresoare industriale. Reparatii radiatoare din aluminiu.

Conrad Termic Brasov produce si comercializeaza :

Sectiune fagure apaSectiune fagure ulei

Specificatii tehnice

APA

ULEI

AER

Presiunea maxima

de lucru

1.5

20

3

Temperatura maxima

de lucru

120

120

180

Materiale

Aluminiu

Aluminiu

Aluminiu

Fluid de racire

Antigel

Ulei

Aer

Culoare

Natur/Negru

Natur/Gri

Negru/Gri

Profil pentru bazine Detaliu racord si sudura Montare bazin Tipuri de aripioara Radiator combina detaliu gura de umplere Bazin superior tractor U 650 Masa radianta la sudura Mase radiante scoase din cuptor Radiator montat

Oferta de pret

Reparatii radiatoare

Sectiune fagure intercooler Cuptor brazare aluminiu