Reparatii radiatoare aluminiu

RADIATOARE BRASOV - REPARATII RADIATOARE BRASOV - EXECUTII RADIATOARE BRASOV

De 10 ani pe piata din Romania!

In contextul economic actual, marcat de recunoasterea tot mai larga a interdependentelor dintre mediu si dezvoltare, asistam  la cresterea exigentelor  societatii privind protectia mediului, exigente  concretizate in reglementari din ce in ce mai severe. Activitatiile  principale  desfasurate  de SC CONRAD TERMIC S.R.L, se realizeaza in conditii de eficienta ridicata si cu impact cat mai redus asupra mediului, respectand Strategia nationala de dezvoltare durabila a sectorului industrial. Managementul de varf al SC CONRAD TERMIC S.R.L, constient ca activitatile desfasurate pot genera impacturi importante asupra mediului, se angajeaza sa respecte politica Comunitati Europene de protejare a mediului.

Fabrica de radiatoare din aluminiu CONRAD TERMIC Brasov, a fost infiintata in Romania in anul 2006 pentru a veni in sprijinul clientilor, cu o oferta de radiatoare industriale sau auto, confectionate in serie sau in regim de unicat. In urma acestei decizii am putut eficientiza procesul de productie, astfel incat sa producem radiatoare la un raport calitate pret cat mai apropiat de cerintele actuale ale ale pietei . Produsele noastre sunt fabricate si controlate la cele mai inalte standarde, respectand toate normele in domeniu.


CONRAD TERMIC produce si comercializeaza radiatoare din aluminiu, adresandu-se exclusiv pietei din Romania. Toti clientii sunt la fel de importanti, indiferent de tipul sau volumul comenzii. Incercam, pe cat posibil, sa eficientizam procesul de productie, in asa fel incat, tuturor clientilor sa le fie livrate radiatoarele in timpul stabilit la preluarea comenzii (1-10 zile lucratoare).


Suntem o societate dinamica cu adaptare continua la conditiile impuse de piata.  Atat experienta personalului societatii noastre, dobandita în decursul timpului, cât si tehnologia de care dispunem,  face ca produsele noastre sa fie recunoscute la nivel international de marii producatori de masini si utilaje, pentru calitate si fiabilitate.

RADIATOARELE

                CONRAD TERMIC

- Radiatoare utilaje si tractoare agricole.

- Radiatoare utilaje fixe si mobile din industrie.

- Radiatoare climatizare sau racire/incalzire.

- Radiatoare autoturisme si motociclete.

- Radiatoare Off-road, ATV-uri si sanii cu motor.

- Radiatoare SUV-uri, masini de epoca si skijeturi.

Detalii :

De 10 ani in Romania!

Cuptor brazare radiatoare aluminiu Dispozitiv montaj fagure Confectionare aripioara

Copyright © All rights reserved. S.C.  Conrad Termic  S.R.L. 2016

Radiatoare Brasoc Conrad Termic

Pentru informatii suplimentare

contactati-ne la sediul nostru:SC CONRAD TERMIC SRL

Jud. Brasov, Mun Brasov

Sos.Cristianului nr.6

Tel:    +40.374.068.581     

Mobil: +40.740.200.525

radiator@conradtermic.ro    

conradtermic@yahoo.com

www.conradtermic.ro

In cazul in care distanta fata de Brasov, constituie o problema pentru Dvs. va informam ca firma noastra primeste si livreaza comenzile oriunde in tara si prin curier rapid.

                    Termeni si conditii

Toate informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate in exclusivitate de  

SC Conrad Termic SRL.Folosirea oricarui text, imagine, material sau fisier din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al Conrad Termic este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor.


CONTACTEAZA-NE, VREM SA TE AJUTAM!


Suntem aici, incantati sa te ajutam. Muncim de 10 ani la Conrad Termic si nimic nu e mai important decat interesul tau, adica TU, clientul nostru, sa fi multumit de calitatea ridicata a produselor noastre.

RADIATOARE BRASOV - REPARATII RADIATOARE BRASOV - EXECUTII RADIATOARE BRASOV - REPARATII RADIATOARE UTILAJE INDUSTRIALE SI AGRICOLE

Oferta de pret

Reparatii radiatoare Brasov